Ok. So apa perasaan anda bila kereta depan selow. Selow amat sambil acting mencurigakan di dalam kereta. Mencurigakan? Mencurigakan bila kepala si pemandu, atau si penumpang berada di errr, gear box kereta? Mencurigakan bila kadang kala kepala si penumpang tiba tiba melekat ke kepala si pemandu. Errr?

3%%%vfjdbjd#mdk**zjjklvq$!!!!!

Get a room la weyh!!

Tak senonoh punya Melayu!

Aku bagi high beam ok. Banyak kali sampai dia masuk lane kiri. And we gave this look including my mom to them. Errghhhh tiada adab! Buduh punya orang!

ps: what would you say if I work as a dancer?

Comments

purplebutterfly said…
wahahaha...tak cukup thrill kot buat dlm bilik...tu yg opt for othr options...disgusting ppl...
chezzem said…
the smaller the 'workspace', the thriller you get huh? what happened to the idea of space and tranquility? Aku still opt for places yang ada ventilation. hahahaha
Joanne Juend said…
uits. kete? xpenah fikir pun lagi, boleh try ke? wuahaha..

dancer? y not? i am not opposing. give u one example. ade sorang kenalan sy menari sampai skg dah ade studio sendiri then jadik plak published make-up artist. so, no harm of trying. aih, panjang berjela pulak...
bobemo said…
hahahha

shaleen maybe masa kat gearbox tu.. pin terjatuh ke.. so nak cari2.. nt hilang.. masa kat kepala tu.. maybe si dia nak bau.. naper busuk sangat pasangan dia hahaha

work as a dancer.. sokong :D asalkan shaleen happy :D
Sabrina said…
hahahhahha. memang btul2 melayu ek? hahhahaha.

anyway, dancer as a job? as long as you are happy and no stress after work! happy pergi kerja and happy balik kerja. kan best!
jajarina said…
euw, tak senunuhs.. len kali campak taik burung kat dorang.. hahaha
izi said…
jijik la org tu T_T

ko mau kerja dancer ke?
aku tetibe terbayang las vegas
hahahah! kidding, kidding sayang!
chezzem said…
kak joan:

cube lah kalau nak tengok keta tue terbalik. reynold kan ironman :p hehe yeah2! tulah plan nak bukak studio pon tapi tengok la nanti cane.. thx kak joan!

bob:

wah gila optimis you! hahahahaha. hapy happy happy happy tapi penat kot nanti :(

sabrina:

confirm melayu! sayang pompuan tu tak sempat nampak muka. huhu. haha best best! thanks Sab!

jaja:

taik hanjing boleh tak?

izi:

eleh ke ko jeles? muahahahaha! vegas bebeh.. aku siap kangkang nanti. bachelor party kau biar aku buat strip dance :p
izi said…
aku straight la weh
jadah bachelor party ko yg strip
kasik la mamat hot satu!
wakaka

Popular Posts