Jom, Taman Negara :p

Last weekend ikut students jungle trekking kat Tg. Malim. And camping at Sg. Klah. The last time aku camping was when I was in standard 6. Fuh!

That was the first time I met with that group of students. Alhamdulillah aku balik in one piece although kena bahan kena gigit pacat sampai tak cukup darah :|

And its officially the students called me Cik Mel!!!!
Awwwww gedik siak.
Izi weyh aku tak tahan!

Hahahahahahahahahahaha.
Pasal? Ada yang confuse what to call me. Different dept called me differently. Ada Shaleena ada Melisa ada Mel.

Mel pun Mel lah yang penting jangan carik aku kat Fb.

ps: masa jadik dancers depa called me 'Sha'. Lagi nak muntah!

Comments

Joanne Juend said…
ahaks. sha? mel? awat ganjil semacam? hak hak.

anyway, mel for melisa? suda lupa itu nama kepada Shaleena. Hikhik
chezzem said…
kan kan? hahaha. muka ini macam dah tepek 'shaleen' nama lain jadi macam awkward gila. lagi kesian first time dorang panggil kan saya langsung tak toleh. lama gila pulak tue. hahaha. tak hingat nama sendiri.
izi said…
hahaha
i prefer to call u shaleen though
but get used to it cik mel
auww
eh comel ar plak
haha
hi sha. ;P

'shaleen' suits u the best.
chezzem said…
izi: haha i know. macam kanak2 tak cukup umur..

kak sofiah: naseb baek name kak sofiah satu je. hehehehe

Popular Posts