Since I am the only one left here in the school (all gone for meetings and pape je lah), tak payah nak buat rajin bukak buku what so ever. Hahahaha!

  1. Semalam buat medical check up. Berat masih 46kg :( Nora kita se-geng!
  2. Dapat surat for SPA exam tapi takda sape kat rumah terasa nak bukak surat sulit & confidential urusan kerajaan so I missed the exam. Ughhhhhhhhhhhhhhh! Nak marah tapi tak guna marah bukan boleh buat pape.
  3. Duit keluar macam air hari-hari kan....
  4. Tadi jaga students exam. Dan saya buat satu benda bodoh tadi. Ahhh malu!
  5. Besok orientation pekerja baru. Wah best habis :|

Comments

izi said…
siot kau
46 je?
dah nk sama berat dgn aku
ni yg aku nk kena turun jd 42 ni
hahaha

ps: rumah aku kan, surat takde tulis confidential (eg kad raya) pon ada org bukak :|
nowa said…
shaleen.
awk berat sikit dari kita ok.
berat 2 kilo.
jom diet tuk membesar bersama2.
hihi.

Popular Posts