Bila Mommy lebih sayangkan boyfriend anda...

  1. Whenever anda call beliau, bila beliau tahu you're with your boyf ketika itu, beliau akan paksa anda to pass the phone to him, walaupun boyf anda sedang memandu.
  2. Anda mahu pulang ke kampung. Seorang guy friend menemani anda driving. Anda inform beliau tercinta dan juga boyf. Boyf menelefon beliau just to say "Sorry, tak dapat balik sekali :( " dan beliau bersungguh sungguh cuba cover the fact anda balik bersama seorang kawan berstatus lelaki daripada boyf anda. Oh cute!
  3. Beliau nampak bunga ros kering hiasan di meja makan anda. "Ini siapa bagi? _______(insert nama boyf anda) bagi?". "Yup." Beliau senyum penuh bangga sambil pegang bunga. *plup* satu petal jatuh. "Mommmyyyyyyy!!!"
  4. Setelah 3 bulan tidak jumpa boyf anda, the next thing you know bila mereka berjumpa, beliau peluk erat sambil cium pipi kiri kanan. Erk?
  5. Anda bergaduh sama boyf. Yes so what? Beliau called boyf anda. Bukan call anda ye sekalian! Call untuk tanya "So hows everything between you and _______ (insert nama anda)?" Hello! Tak boleh call anak sendiri ke?
Mommy sayang Obe daripada aku.

*tutup kes*

Comments

haha.. kelakar la.. baru jadi boyf je tu. btw, sy pembaca blog awk dari dulu.and, i knw how u feel about ur lost. i lost both at the same time. it hurts.well, life must go on jugak kan.. ;))
chezzem said…
wah! finally! silent reader muncul! hehehehe. nway thanks ya!

Wah (kali kedua. U must be a very strong person. if it was me, entah. tak berani nak pikir. doa aje lah ek :)
balkeez said…
wWwhhHo0oaaa~! For real mommy ko cmtu pnye syg kt obe? Hahaha!
Joanne Juend said…
i know exactly how it was. my mum and my sister also love my hubby more than me. why?

haha. bile reynold x ikut balik umah, diorang akan kate "ko marah reynold ka" or more to "si reynold merajuk ka". ok fine.

tapi happy jugak la kan ^.^
hahahahahahahahaha.. funny! :p
chezzem said…
belle: yes! so don't mess with obe. a reminder for me :|

kak joan: hahahaha! reynold is such a nice guy!! of course they love him. tengok kak joan sikit punya brutal lah. hahahaha

k.tity: funny not fun :|
Joanne Juend said…
betol...betol.. mereka terlalu protect reynold dr sy. kuang3.. brutal ah? ekekeke...

Popular Posts