People always say that cats are harmless. But do they really are? How can you be so sure?

We have a cat back at home. Although he looks harmless behind his heterochromia eyes, please jangan kau simply datang and belai sumpah lepas tu ada scar kat muka. Time tu lah Bio Oil jadi peberet.

Different story with my sister. She's an ultimate cats' lover. But what happened between the lover and the cats?

This..



She's got 13 stitches from both of her hands! And no, bukan kerja kucing kami. Stupid stray cat.

Comments

Joanne Juend said…
my gosh. pity ur sister...

next time, ask her just to tendang the cat!.. T_T
chezzem said…
She did tried! But the cats won't let her hands go! Dah lah both hands die tergantung. Scary wey! Hehe.

My brother pun penah kena cakar by the same cat tapi dia sempat tendang.
sootspirit said…
weh sampai kena jahit?
huwaaaa kucing kt mana ni?
kt nilai ke?
takot gile Y_Y
Joanne Juend said…
hurmph... dah jadi harimau kot kucing tu.. patut dihantar ke pusat pemulihan menjadi kucing semula..

tiba-tiba mood rasa mcm nak cari kucing tu sampai dapat, pastu buang kat gunung kinabalu, baru dia tau.. *emo
chezzem said…
soot:

over cilanat kan kucing tu? nope kat subang. ada kucing gila situ grrrr

joan:

smlm her bf letak racun tikus in pet food, nak umpan bagi dia makan. hahahaha
ouchh.. tengok pon sakit.. huuu ;O sy boleh tolong jd fobia usik2 kucing suke2 hti on ur sister's behalf. hehe
Cik Bucken said…
saketnyyeeee! aiyooo
kene ikat la itu kucing
quirky_me said…
kesian...mcm exorcist la i see..kucing possessed!
chezzem said…
zera: please be my guest! hahahaha

amirah: sdfbfgeg%*^#$tj kena kasi baru tahu! terus mandul hihi

jessica: memang! you should hear her story, fuh!
beeRamza said…
eh, dah jumpe doktor kan? kucing itu mane, meh adek nak cakar die balik!! hishh!!
chezzem said…
eh? berani ke bedek?
astaga!!!! hope she's doin ok..

Popular Posts