Video

Yes! The video is finally up! Ponat den menunggu upload oi brapo ari ni.



There were 3 songs: Rock & Roll Party Queen, Bol Baby (from the movie Meri Jung yang ages ago) and Hound Dog. They told us at first that we need to prepare between 10-15 minutes of performance tapi gila kau nak menari rock n roll 15 minutes? Lagu ni pun kiteorang dah separuh nyawa. In the end, we were the only group yang buat more than one song :| Takpelah janji menang!

Anyway, we had break-fasting together last night. Me and the dancers at my home.Balik kerja cepat-cepat prepare everything. Sempat lah jugak masak Nasi Dhal, Ayam Masak Merah Madu, Pajeri Air Nenas, Trifle Chocolate and Custard Cocktail :)

ps: margin tak muat. maybe boleh click and tengok kat youtube if you want ;)

Comments

woow. sangat kool. ;)
chezzem said…
hahaha kan?
best!

p/s: dancer laki berebut x nak partner ngn cikgu? hihi
chezzem said…
hahaha takdelah kak sofiah. ini lecturer. ada bran? :p yang partner saya tinggi galah tu pun staff. so fair and square :)

Popular Posts