Aduh... Pening nak oi dok pikiaq topic apa nak buat research.
From the beginning memang aku dah malas nak buat research but seems like memang tak boleh nak lari?
The uni asked me to submit a brief detail on the topic aku nak buat but since it had never occured to me nak buat research pun so terkedek2 aku mencarik and reading all the journals.
Eversince dulu memang aku quite interested dengan penyakit pompuan pasai well, nanti aku cerita tapi looking at all the topics yang students buat at my choosen uni aiyooo mati akuh.

Ok sambung baca journal.

Comments

sootspirit said…
eh? ko nk buat research ke?
so ko amik RLKA eh?
chezzem said…
tak amik lah. still tgh apply and aku konpius... huhuhuhu

Popular Posts