Sorry. Saya privatekan blog saya sebentar tadi :p Tapi then tak sampai hati pulak. Tukar template baru, try guna the same header tapi it won't centered kat header. Asyik ter-kiri. Messing up with the template last last pedulik apa aku.

Comments

Joanne Juend said…
itulah yang saya cuba lakukan, tapi tidak berjaya.

anyway. nice layout also but i also like to see bila buka 'like i care' ada orang senyum2 kat banner. hehe..
Ct SoLeHa said…
templete baru :)
chezzem said…
kak joan: hahaha nanti kalau dah tawu how sila bagitahu eh!

Kan? thats what i like pasal blog ni. macam penyeri je budak sengih sorang2 tu hahahaha

kak sol: yeahhh tapi soon akan ditukar kot. ahahaha

Popular Posts