Rumah macam sarang tikus. Itulah siapa suruh demam!

I fell sick last two days. It was my first time demam sorang-sorang I almost cried T_T Mamai2, I drove alone to the nearest government clinic. Nasib baik 5km je. It was my first time getting a treatment from a government clinic! Nasib baik que tak panjang macam outpatient clinic HSA yang rasa macam nak berkampung je kalau tunggu Mama check up doctor.

And it was my first time dapat MC demam sampai dua hari! Haha.

Oh, anyway supposedly aku kena pi Kuantan and Terengganu for interview students but I told them two days ago to get someone to replace me since I don't think I can stand that long journey drive.

Hari ini masuk ofis masih mamai. Rumah still macam sarang tikus. Semut atas sofa. Meja penuh barang. Damn.

Obe lah pembawa virus. Batuk nak depan muka kan! Habis tempias virus semua.

Weekend ini aku single. Oh yes!

Comments

kerolizwan said…
i like the last part. oh yes Single :) - get well soon! :))
chezzem said…
Thank you Kerol! I miss baking so much! Grrrrr....

Popular Posts