Desserts buffet?

Apart from the food from the caterer, I also made some desserts for the guests. Because;
  1. Mom's colleagues started asking will there be any desserts by me? And cookies? Grrrr...
  2. I love serving the best from Kookiesandmore!
And since I know I won't be able to monitor or guide on how the buffet would be, I just leave all the deco and left it to my families and friends.

More story here: Desserts buffet

Comments

LisaLisut said…
terliurnya. if u kat KL boleh order trifle n pavlova kan hehe. yg cookies tu u akan amik order masa raya x?semua nmpk sedap(br tgk belum rs lagi tu haha)
chezzem said…
hahahaha ala terlambat siket je. kalau tak dekat je puchong nilai :p

raya amek kot. tapi cuma i bake dari sabah. tak sure lagi ape method nak hantar. kalau i confirm ada balik semenanjung boleh i distribute pasal raya this year confirm kat sabah hehe
ini. ini yg paling menyesal tak dtg awal. kalau x akak angkut m&m's tu bawak balik hotel.
chezzem said…
ahaks!!! itu lah. sedangkan yang datang kul 7 pun tak dapat makan :p

Popular Posts